Jaoston vetäjä:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 050-3535551 (trap: Pentti Innanmaa 0400-667964)

Matinsuon ampumakeskuksessa on kaksi automaattista skeet-rataa joilla voi harjoitella sekä SAL:n skeet-ammuntaa että SML:n metsästysammuntaa yleisinä harjoitusiltoina (2016 torstaisin).
Lisäksi radalla on automaattinen trap-rata, jolla voi harjoitella SAL:n ykköstrap:ia, automaattotrap:ia sekä SML:n metsästystrap:ia. Trap ammunta sallittua tiistaisin ja torstaisin klo 09 - 21 .
Virallisina harjoitusiltoina on paikalla aina virallinen valvoja, joka johtaa ammuntaa ja myy harjoituslipukkeet. Harjoituslipukkeen hinta (2016) on 3,0€/25k jäseniltä ja 4,0€/25k ei-jäseniltä. Harjoituslipukkeet kiinnitetään ennen kierroksen alkua ao. radalta löytyvään telineeseen,ja valvoja kerää ne kierroksen aikana talteen. Harjoittelija merkitsee lipukkeeseen päivämäärän ja nimensä!
25k tarkoittaa pääsääntöisesti täyttä 25 kiekon virallista ampumakierrosta.
Ammunta tapahtuu aina virallisten sääntöjen mukaan, ja ammuttava laji määräytyy harjoittelijoiden toivomuksesta osanottajien suhteessa.

Omien heitinten ja kiekkojen käyttö radoilla on kielletty!

 

Radoilla harrastetaan ainostaan Suomen Ampumaurheiluliiton sekä Suomen metsästäjäliiton lajeja. Kaikille oikeasti harrastuksesta kiinnostuneille löytyy näistä lajeista harjoittelumahdollisuus sekä opastusta lajeja aloitteleville. Myös aseita ja panoksia on mahdollisuus lainata radalla. Myös metsästäjillä on mahdollisuus kehittää ampumataitoaan radoilla.


LYIJYHAULIEN KÄYTTÖ ON KAIKILLA HAULIKKORADOILLA KIELLETTY!!!

Lyijyhauleilla ampuminen on ympäristörikos, joka vaarantaa koko ampumatoiminnan jatkumisen haulikkoradoilla. Lisäksi lyijyhauleja käyttänyttä henkilöä kohtaan voidaan nostaa syyte ympäristörikoksesta.

Valvontavuoroisten on pyrittävä valvomaan myös kiellon noudattamista ja tiedottamaan asiasta.

Kauden 2016 yleiset harjoitusammunnat torstaisin (katso tapahtumakalenteri!) 7.4 alkaen.